Administratie en boekhouding zijn niet mijn ding. Ik vind er niks aan en loop elke keer tegen dingen aan omdat ik met zoveel tegenzin en uitstel alles op het laatst doe. Door Brigitte zie ik door de bomen het bos steeds weer en haar engelengeduld als ik er weer eens achter de feiten aanloop of vragen voor de tiende keer stel is echt ontzettend fijn. Langzaamaan lukt het me steeds beter, snap ik inmiddels het meeste en heb ik echt overzicht in mijn cijfers, uitgaven, inkomsten en btw. Brigitte denk met je mee en vooruit, helpt je echt om het behapbaar en overzichtelijk te houden en dingen slim aan te pakken op financieel gebied. Inmiddels heeft ze een deel van mijn administratie van me over genomen en dat is het geld meer dan waard.

Tischa Neve
Kinderpsycholoog en eigenaresse van www.grootenklein.nl

Administratie is voor veel ondernemers geen hobby en dat geldt ook voor mij. Na mijn eerste jaar ondernemen had ik totaal geen overzicht meer over mijn administratie. 2 jaar terug kwam ik bij Brigitte terecht en door haar heb ik weer het plezier in het ondernemen terug gekregen. Mijn administratie is overzichtelijk en heb ik er bijna geen omkijken meer naar. Naast dit alles is zij altijd bereikbaar en staat klaar advies en hulp op meer vlakken dan alleen administratie. Kortom een top bedrijf! 

Michelle Palte
MP Graphic Design

Brigitte van Je bedrijf op Orde, heeft mij snel en vakkundig geholpen om mijn bedrijfsadministratie overzichtelijk op orde te brengen waardoor ik goed overzicht heb in mijn cijfer. Ik kan in 1 oogopslag zien wat mijn omzet, winst, investeringen en kosten zijn en wat ik aan btw moet betalen. Brigitte is klantvriendelijk, geduldig en legt goed uit hoe de boekhouding werkt en wat er voor nodig is om dit up to date te houden. Ik beveel Je bedrijf op orde van harte aan. Ben je op zoek naar meer overzicht en financiële rust, schakel Brigitte in.

Claudia Koehoorn
Jouw Transformatie

Mijn ervaring met administratiekantoor Je Bedrijf op Orde is ronduit geweldig, ik heb nog nooit samen mogen werken met zo’n kundige boekhoudster. Haar bedrijfsmatig inzicht is echt een verrijking voor een slons als ik. Ze houdt me bij de les en laat me zien waar actie van mijn kant nodig is. Verder ontzorgt ze me door m’n administratie perfect bij te houden zodat ik zo goed als real-time kan zien hoe het met mijn bedrijf gaat.

 Ze is ook zeer vasthoudend en geduldig met me en laat me door haar inzicht zien wat er moet gebeuren en wanneer. Het is echt heel fijn om iemand te hebben die zo meedenkt en ook in staat is mijn belastingen optimaal te verzorgen. Ook de dingen waar ik met belastingen et cetera geen raad mee weet wordt door haar geregeld.

 Ik raad echt iedereen aan om met haar in zee te gaan. Ze is de beste!

Hans ter Haar
HTH Carservice

Wij geven onze boekhouding en administratie met een gerust hart uit handen aan Je Bedrijf op Orde. Het bedrijf is accuraat, ze weten alles over de (nieuwste) regelingen, trekken aan de bel als er iets is en geven brede adviezen. De korte lijnen zijn ook erg prettig, één belletje is genoeg. Een aanrader dus!

Margreeth Anema
Freelance schrijfster

“Wij hebben geen geluk gehad met onze vorige boekhouder.

Via mijn netwerk leerde ik Brigitte kennen en na het eerste kennismakingsgesprek hebben we haar al in de arm genomen. Brigitte en ik hebben hard gewerkt om alles op te ruimen en de administratie weer op orde te krijgen.

Door een makkelijk en duidelijk online boekhoudprogramma geeft Brigitte continue inzicht in onze financiele situatie. We weten precies hoe we er voor staan en waar we eventueel bij moeten sturen.

Doordat Brigitte onze financiele situatie bijhoudt voor ons kunnen wij ons toeleggen op wat waar wij goed in zijn, namelijk ondernemen”

Heddeke Peperkamp
Vloer & Zo

In 2019 ben ik zelfstandig ondernemer geworden. In de voorbereiding hiervan ben ik met Brigitte in contact gekomen, Brigitte van Je Bedrijf op Orde heeft mij geholpen om hierin wegwijs te raken. Waar moet je allemaal rekening mee houden en wat is handig om te hebben of mee te werken. Nu ondertussen weer een tijd verder heb ik mede dankzij Brigitte inzicht in mijn cijfers en wat er allemaal financieel speelt binnen mijn bedrijf.

Gerco Kleppe
Nedflex Alkmaar
administratiekantoor heiloo

Brigitte leerde ik kennen, precies op het goede moment. Zij heeft mij écht inzicht gegeven in mijn financiën. Ik met cijfertjes en administratie gat gewoon niet helemaal lekker samen. Met de werkwijze van Brigitte is het zelfs voor mij overzichtelijk en werkbaar. Zij heeft mij veel uit handen genomen, en daar waar ik de dingen zelf doe is het simpel en staat zij altijd klaar als vraagbaak. Ook heeft zij met een workshop inzicht gegeven in hoe ik mijn tarieven kan opstellen, wat ik moet reserveren en hoe, en wat ik kan investeren zodat ik kan verder kan groeien als bedrijf. Ik ben oprecht dolgelukkig dat Ik Brigitte mijn administratie toevertrouw!

Hester van Zoelen
TALENT DEVELOPMENT VOOR WERKNEMERS & ONDERNEMERS

Persoonlijk, altijd bereikbaar en plezierig administratie doen! Actueel actueel inzicht in de cijfers van mijn bedrijf; inschatting winst, IB en BTW.

Mathieu Veldhuijzen
Into the Blue