Over Brigitte

Administratiekantoor je Bedrijf op Orde

Administratiekantoor Heiloo: Brigitte Pasma - Je Bedrijf Op Orde

Als kind werd het rond mijn 10e duidelijk dat ik licht dyslectisch ben. Met kerst waren de rekentaken af, maar de taalopdrachten … Mijn liefde voor cijfers is gebleven, ik hou van orde en een piekfijne (financiële) planning en organisatie. Het is gelukkig ook goed gekomen met de taal. Inmiddels krijg ik vooral energie uit de combinatie van het werken met cijfers en dan vooral de mensen erachter.

Om mij heen zie ik veel mensen die met hart en ziel werken aan hun bedrijf, maar desondanks in de problemen komen omdat ze niet genoeg tijd of aandacht besteden aan hun administratie, belastingen, cijfers en administratieve processen. Niet omdat ze dom zijn, maar omdat ze deze kant van het ondernemen uit de weg gaan, er ongelukkig van worden en daarmee groei- en winstkansen laten liggen.

Ik gun iedere ondernemer een gezond en succesvol bedrijf, met ruimte voor groei en een leuk privéleven. Dat is ook voor jou weggelegd! Het is mijn missie om – vooral creatieve – ondernemers te helpen om valkuilen te omzeilen en efficiënter te werken. Mijn talent ligt niet in het maken van producten, maar in het werken met cijfers. Ik verplaats me graag in jouw situatie en zal me vooral richten op oplossingen die jouw administratie overzichtelijker maken. Waar het maar kan zal ik de administratieve processen en rompslomp vereenvoudigen. Met veel plezier neem ik zo’n ‘hoofdpijnpakket’ over en zorg dat anderen hun talenten kunnen besteden om een bedrijf optimaal te laten draaien en de onderneming emotioneel en financieel gezond te houden.

Sinds heel wat jaren verzorgt Brigitte mijn administratie en belastingen en geeft zij mij hierover adviezen.
Zij geeft mij ook tips en maakt boekhouden overzichtelijk en begrijpbaar.
Ze is een prettig aanspreekpunt en heeft een hart voor haar, maar ook voor mijn zaak.

Renée Frinking
Fotograaf

Wil jij ook rust in je hoofd, ruimte om te groeien en meer tijd om te leven?

Neem dan contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

Liever meteen contact?

Tel 06-51649282
E-mail brigitte@jebedrijfoporde.nl

Brigitte Pasma
Administratiekantoor Heiloo
Je Bedrijf Op Orde
Havercamplaan 5
1851XC Heiloo