Over Brigitte

Administratiekantoor je Bedrijf op Orde

Doen wat je leuk vindt, dat is wat mij gelukkig maakt en vooral onthouden dat je 

NIET ALLES hoeft TE KUNNEN ALS ZZP’ER (en als mens)!

Jarenlang was ik (senior) consultant bij onder andere Nationale Nederlanden, Capgemini en KPMG en heb ik heel Nederland gezien. Ik had een prachtige carrière, mooie auto en een erg goed salaris. Voor de buitenwereld zag het er fantastisch uit, maar ik werd er niet gelukkig van en mijn lijf ook niet.

Je deed het gewoon, omdat het normaal was en eigenlijk ook werd verwacht om na je studie carrière te maken

Ongelofelijk veel pijn in mijn rug, elke avond om 20 uur uitgeput in bed liggen, terwijl ik vaak pas om 19 uur thuis was (en ‘s ochtends al om 7 uur in de auto zat). Dat wilde ik niet meer.

Ik wilde de regie over mijn leven en tijd terug en zei mijn baan op. Het roer moest om!

Toch wilde ik wel met cijfers en processen in organisaties bezig blijven. Ik heb liefde voor cijfers en processen, maar vind het vooral heel leuk om 1 op 1 te helpen. Vandaar de beslissing om ZZP’ers op dit vakgebied te gaan helpen, zodat zij efficiënt kunnen werken en kunnen genieten van hun bedrijf, omdat ik ze ondersteun en help op deze vakgebieden.

Ik hou van orde en een piekfijne (financiële) administratie, planning en processen. Ik krijg enorm veel energie van werken met cijfers en de ZZP ‘er te leren kennen achter de cijfers,  die weer een heel ander mooi vak heeft.

Ik vind het fantastisch om mijn kennis van administratie en processen over te brengen naar ZZP´ers. ZZP´ers worden vaak zenuwachtig van cijfers. Het is mooi als ze uiteindelijk ook het inzicht krijgen in deze cijfers en processen en zien wat voor mooi inzicht het geeft in hun bedrijf. Dat ze minder angst hebben, omdat ze weten hoeveel kosten ze hebben en nog belangrijker wat ze zichzelf als salaris kunnen uitkeren.

Sindsdien help ik ZZP´ers met hun administratie en belastingen. Zij worden niet gezien door de grotere administratie/ accountantskantoren, omdat veel administratiekantoren gespecialiseerd zijn in het MKB. Grotere bedrijven met eigen financiële afdelingen.

Terwijl juist deze groep behoefte heeft aan persoonlijke aandacht en financiële begeleiding, omdat ze geen financiële man of vrouw in dienst hebben die hen helpt op financieel en administratief gebied.

En op 16 oktober 2002 was het zover, bij de KVK  heb ik mij ingeschreven als ondernemer.

Inmiddels bestaat mijn bedrijf: Administratiekantoor Je bedrijf op orde al meer dan 18 jaar. Door de jaren heen heb ik inmiddels heel veel ZZP´ers kunnen helpen met hun administratie en belastingen.

Sommige zijn al klant vanaf 2002, daar ben ik heel trots op.

Ik word nog elke dag gelukkig en blij van iedere ZZP´ers die ik kan helpen om lekker te kunnen ondernemen zonder kopzorgen over hun administratie en belastingen.

Gewoon je bedrijf op orde!

Typisch Brigitte

  1. Sportief: Ik probeer om elke dag 10.000 stappen te lopen (wat meestal lukt 🙂 en 2 keer in de week krachttraining te doen.
  2. Sociaal en gezelligheid: Ik het heel gezellig vind om met vrienden/familie te borrelen en eten, thuis, in het café of restaurant.
  3. Doorzetter: Ik op de lagere school mijn rekentaken met kerst af had en mijn taal taken, tja dat vond ik niet zo leuk , met een reden. Mijn ouders kwamen daar gelukkig snel achter en lieten mij testen en wat bleek: ik was licht dyslectisch. Gelukkig is dit allemaal goed gekomen, mede dankzij de inspanning van mijn ouders. Ik heb een studie HEAO-bedrijfseconomie hierdoor kunnen afronden.
  4. Actie: ik bruis van energie en hou van actie, afwisseling en uitdaging. Liefst samen met andere ondernemers: Elkaar helpen en stimuleren.
  5. Vakantie: ik heb (pré-corona tijdperk) veel gereisd. Als kind (mijn vader werkte bij de KLM en vaak in het buitenland) ging ik al overal heen. Daarna met vrienden en later met mijn man nog veel hele mooie reizen mogen maken. Favoriet blijft de fantastische reis van die we hebben gemaakt in Namibië en Botswana van 1 maand in een grote 4-wheel drive met tent op het dak. Dwars door het mooie afwisselende landschap en de kennismaking met de verschillende bevolkingsgroepen die daar wonen. Zeer bijzonder land met verkeersborden in 3 talen (Engels, Afrikaans en Duits). Hopelijk volgen er meer van deze mooie reizen in de toekomst.

Wil jij ook rust in je hoofd, ruimte om te groeien en meer tijd om te leven?

Neem dan contact op voor een vrijblijvende kennismaking.