Diensten

Administratiekantoor je Bedrijf op Orde

Wil jij ook rust in je hoofd, ruimte om te groeien en meer tijd om te leven? Maak vandaag nog een eind aan slapeloze nachten over geld en inkomen. Zorg voor rust op het financiële front en kies voor één van mijn diensten: een administratief maandabonnement en/of één van mijn workshops. Zodat jij volop ruimte houdt om je business te runnen en te laten groeien!

Hieronder vind je de nodige informatie over mijn diensten:

Boekhouding uitbesteden

Veel voorkomende en noodzakelijke ondernemersactiviteiten, zoals de online boekhouding, de aangifte omzetbelasting, het opstellen van een jaarrapport en de aangifte inkomstenbelasting kun je met een gerust hart uitbesteden aan Administratiekantoor Je Bedrijf Op Orde. Daarbij heb je de keuze uit drie voordelige abonnementen. In elk abonnement is tevens een aantal uren financieel/fiscaal advies opgenomen. Klik op de knop hiernaast voor meer informatie.

Workshops

Het dienstenpakket van Administratiekantoor Je Bedrijf Op Orde bestaat daarnaast uit een drietal standaard workshops: Grip Op Je Geld, Grip Op Je Cijfers en Meer Doen In Minder Tijd. Heb je een speciaal probleem binnen je organisatie of wil je weten hoe je een nieuw proces aanpakt in jouw bedrijf? Dan ontwikkel ik graag een workshop op maat, voor jou alleen of met een groep medewerkers. Klik op de knop hiernaast voor meer informatie over deze workshops.

Heb je vragen over mijn diensten? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend advies over de mogelijkheden van een administratie maandabonnement en/of mijn workshops.

Liever meteen contact?

Tel 06-51649282
E-mail brigitte@jebedrijfoporde.nl

Brigitte Pasma
Administratiekantoor Heiloo
Je Bedrijf Op Orde
Havercamplaan 5
1851XC Heiloo