Boekhouding uitbesteden

Administratiekantoor je Bedrijf op Orde

Waarom de boekhouding uitbesteden?

Wil jij als ondernemer geen verrassingen of tegenvallers? Zorg dan dat je je boekhouding altijd op orde hebt. Vindt je het te lastig of te ingewikkeld om dit zelf te doen? Wil je jouw kostbare tijd liever besteden aan ondernemen? Dan kun je deze met een gerust hart uitbesteden aan Administratiekantoor Je Bedrijf Op Orde. Met het afsluiten van een administratie abonnement ben je verzekerd van een goede actuele boekhouding met inzicht in cijfers en geld. Je beschikt over de juiste cijfers op het juiste moment:

  • minimaal 2 keer per maand wordt de boekhouding bijgewerkt
  • inzicht in actuele cijfers van jouw bedrijf; omzet, kosten, en af te dragen btw
  • inzicht in openstaande facturen
  • tijdige aangifte BTW en Inkomstenbelasting.

Bij Administratiekantoor Je Bedrijf Op Orde kun je kiezen uit drie soorten administratie abonnementen: het Basis pakket, het Compleet pakket of het Top pakket. Daarnaast kun je er voor kiezen om het Jaarrapport, de Inkomstenbelastingaangifte en de BTW controle uit te besteden of losse adviezen aan te vragen. Het is maar net waar jij als ondernemer behoefte aan hebt.

Dankzij de regelmatige financiële en fiscale adviezen bouw je ook kennis op over investeringsruimte of -beperkingen, verbeteringen op administratief en financieel gebied en effectief debiteurenbeheer.

Klik hier voor de verschillende soorten administratie abonnementen

Tischa Neve

Door Brigitte heb ik nu eindelijk een simpel en goed werkend boekhoudsysteem dat ik zelf met ondersteuning prima kan bijhouden. De geduldige begeleiding en uitleg van Brigitte en de ondersteuning op het gebied van administratief en financieel advies daar waar gewenst zijn precies wat ik nodig heb. Het is super dat ik nu altijd inzicht heb in mijn actuele cijfers en daardoor betere financiële beslissingen kan nemen. Fijn hoe ze meedenkt en altijd snel en adequaat reageert. Eindelijk rust rondom mijn administratie.

Liever meteen contact?

Tel 06-51649282
E-mail brigitte@jebedrijfoporde.nl

Brigitte Pasma
Administratiekantoor Heiloo
Je Bedrijf Op Orde
Havercamplaan 5
1851XC Heiloo